Felipe Massa haalt uit naar Max Verstappen na kritiek op Braziliaan in kwalificaties

Redactie
| 4 reacties
Felipe Massa haalt uit naar Max Verstappen na kritiek op Braziliaan in kwalificaties

Max Verstappen was na afloop van de kwalificaties niet te spreken over het rijgedrag van Felipe Massa, omdat de Nederlander naar eigen zeggen niet het maximum uit de kwalificaties kon halen. Felipe Massa heeft Verstappen nu van antwoord gediend.

"Ik deed niets waar hij last van kan hebben gehad. Misschien zocht hij een excuus waarom hij was verslagen door een teamgenoot en had hij iemand nodig om de schuld te geven", citeert NOS de Braziliaan. "Je moet er zelf voor zorgen dat je een goede positie hebt voordat je een ronde ingaat. Als dat niet lukt, is dat je eigen schuld."

Maar Massa was ook niet opgezet met wat Verstappen nog zei op de vraag of hij Massa er over zou aanspreken. "Nou, hij is een Braziliaan, hè? Daar valt niet zo erg mee te praten", grapte de jonge coureur.

'Ongepast'

Dat is dus in het verkeerde keelgat geschoten bij Massa. "Het is zonder twijfel ongepast om zo over Brazilianen te spreken. Hij weet niet waar hij het over heeft. Ik heb hem gezegd dat hij voorzichtig moet zijn met wat hij zegt. Later in het seizoen is immers nog de Grand Prix van Brazilië. Dus wees zorgvuldig met het kiezen van je woorden", besluit Massa.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws