Stoffel Vandoorne spreekt zich nu al uit over toekomst bij (of niet?) McLaren

Redactie
| 2 reacties
Stoffel Vandoorne spreekt zich nu al uit over toekomst bij (of niet?) McLaren

Stoffel Vandoorne is dit weekend aan de slag in China voor de tweede Grand Prix van het seizoen. Toch werd er hem voor de oefensessies al gevraagd naar zijn toekomst bij McLaren-Honda.

Na de motorproblemen van de afgelopen weken bij McLaren, lijkt Vandoorne geen ideale situatie beet te hebben. Jos Verstappen liet zich eerder al ontvallen dat Vandoorne met het oog op volgend seizoen beter al op zoek kan naar een nieuwe ploeg.

"Daar is het toch wel nog wat vroeg voor, vind je niet? We hebben nog maar één koers gereden", reageert Vandoorne kalmpjes bij HLN. "De situatie is verre van ideaal, maar er wordt keihard gewerkt om ons uit dit dal te krijgen. Ik ben ervan overtuigd dat ik nog een lange toekomst heb in Formule 1, en ik hoop nog altijd dat die bij McLaren is."

"Ik ben ervan overtuigd dat ik nog een lange toekomst heb in de Formule 1"

"Dit is tenslotte het team dat al heel vroeg in mij geloofde en me de kans gaf om in F1 te raken. Ik wil voor de zege kunnen koersen, maar in een mechanisch port moet je rekening houden met de realiteit. Waar Verstappen wel gelijk in heeft, is dat ik me deze situatie geen jaren kan permitteren. Ik ben al 25 jaar, mijn carrière moet vooruit", besluit hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws