Max Verstappen blikt vooruit op komende GP's en heeft speciale wens in China

Redactie
| 0 reacties
Max Verstappen blikt vooruit op komende GP's en heeft speciale wens in China

Max Verstappen opende zijn Formule 1-seizoen met een vijfde plek in de Grand Prix van Australië. De jonge coureur van Red Bull kijkt al uit naar de volgende races in China en Bahrein.

"Het is fijn om naar China te gaan, omdat het een speciale plek is en een erg mooi circuit heeft", opent Max Verstappen op zijn site. "Met het eten heb ik al goede ervaring in Nederland, maar je moet het echte eten altijd proberen als je daar bent. Vanwege mijn dieet moet ik wel oppassen niet teveel Chinees te eten, omdat ik er echt van houd."

Panda-tijd

En Verstappen heeft nog een wens als hij dan toch in China is. "Het land heeft een rijke geschiedenis en ik zou het leuk vinden om de grote panda’s een keer te zien. Ik kijk ernaar uit om erheen te gaan, zo vroeg in het seizoen, nu alles nog nieuw is en nog open ligt", aldus de Nederlander.

De week na China verhuist het F1-circus naar Bahrein. "De baan in Bahrein is erg interessant. Ik vind hem mooi, maar hij is erg zwaar voor de banden. Het gaat over in een nachtrace, wat betekent dat de omstandigheden erg veranderen en de baan erg glad kan worden. Met al dat zand brengt dat nieuwe uitdagingen met zich mee", besluit Verstappen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws