Verstappen moet Ferrari en Mercedes voor zich dulden: "Mogen tevreden zijn"

Redactie
| 0 reacties
Verstappen moet Ferrari en Mercedes voor zich dulden: "Mogen tevreden zijn"

Max Verstappen start morgen vanaf de vijfde plek in de eerste GP van het seizoen in Australië. "Ik denk dat het voor mij een vrij eenzame race zal worden", laat de Nederlander weten.

Verstappen moest als vijfde enkel de twee Mercedessen en Ferrari's voor zich dulden. "Het ging beter dan verwacht", doet Max Verstappen zijn verhaal. "De auto reageert heel gevoelig op veranderingen van de afstelling. De ene keer heb je heel veel last van overstuur en dan weer onderstuur."

"Het was een wisselvallig weekend tot nu toe" - Max Verstappen

Al bij al is de jonge Nederlander wel tevreden met het resultaat. "Het was een wisselvallig weekend tot nu toe. We hebben niet veel kunnen rijden en als je dan vijfde staat met een redelijk goede balans in de auto, mogen we wel tevreden zijn."

Wat verwacht Verstappen van de race zelf? "Inhalen is sowieso heel moeilijk: vorig jaar al, maar nu met de bredere auto's is dat een stuk lastiger geworden. Hopelijk heb ik een goede start. Achter ons is weinig dreiging en voor ons zijn ze redelijk snel, dus ik denk dat het voor mij een vrij eenzame race zal worden", besluit Verstappen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws