"Ik denk dat ze bij Mercedes altijd wat meer verstoppertje spelen"

Redactie
| 0 reacties
"Ik denk dat ze bij Mercedes altijd wat meer verstoppertje spelen"

Nog exact één week en dan kunnen de Formule 1-fans opnieuw smullen van een nieuw seizoen in de F1. Max Verstappen sprak zich alvast uit over welk team de sterkste auto heeft.

Op de testdagen in Barcelona viel vooral de snelheid van Ferrari op. "Het is altijd moeilijk om te zeggen wie nu de snelste auto heeft, maar je ziet wel duidelijk dat Ferrari sterker is dan vorig jaar", legt Verstappen uit. "Mercedes zal er altijd wel bij zitten. Ik denk dat ze altijd wat meer verstoppertje spelen. Ook de afgelopen jaren was dat zo."

"Ik denk persoonlijk dat we nog niet het beste team zijn" - Max Verstappen

Bij zijn eigen team Red Bull vindt Verstappen het nog te vroeg om iets kwijt te kunnen. "Voor ons kan ik het moeilijk zeggen. Ik denk persoonlijk dat we nog niet het beste team zijn, maar het blijft even afwachten. Na de kwalificatie in Australië zullen we zien hoe het is op pure snelheid. We gaan in ieder geval niet naar Melbourne met het idee dat we er de pole kunnen halen."

"Op dit moment denk ik dat Ferrari en Mercedes er beter voor zullen staan, maar hopelijk zullen we net als vorig jaar wel beter in het ritme komen. We kunnen het beter doen dan vorig jaar, al moeten we nog hard aan de slag om dat voor elkaar te krijgen. Ik zal in ieder geval mijn best doen en dan zullen we zien waar we staan", besluit de Nederlander.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws