"Dat Honda de bal alweer misslaat, is sneu voor Stoffel, maar vooral voor Alonso"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 7 reacties
"Dat Honda de bal alweer misslaat, is sneu voor Stoffel, maar vooral voor Alonso"

Bij McLaren-Honda kenden ze niet de gewenste start, maar wél de gebruikelijke problemen met de motor. Al is het dit jaar wel echt gortig. Dat ziet ook Bas van Bodegraven.

De bezieler van de fanclub van Verstappen zit er bovenop. "Het is natuurlijk geen positief begin. Als ik het goed begrepen heb, zijn het serieuze problemen die niet zomaar opgelost zijn. Ik zou het echt sneu vinden als ze bij Honda weer de bal misslaan. Natuurlijk voor Stoffel en het team. Maar eerlijk gezegd nog het meeste voor Alonso."

McLaren en Renault lijken het nog slechter te doen dan in 2016

-Bas van Bodegraven

"Hij wordt algemeen gezien als één van de beste van het hele veld. En het grootste gedeelte van zijn carrière zat hij in de verkeerde auto. Dus ik hoop echt dat ze een sprong voorwaarts maken ten opzichte van vorig jaar, zolang Max maar voor de McLarens eindigt als de finishvlag gevallen is", knipoogt van Bodegraven.

Algemeen verwacht hij dat de waardeverhoudingen ongeveer dezelfde blijven. "Ik denk persoonlijk dat Red Bull dichter op Mercedes zal zitten, en dat Ferrari dichter op red Bull zal zitten. Dus zoals ik het zie, verandert er weinig in vergelijking met de tweede helft van 2016. Het lijkt er wel op dat Mclaren en Renault het nog slechter gaan doen dan in 2016."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws