De motorpech van Stoffel Vandoorne doet nog steeds stof opwaaien

Redactie
| 1 reacties
De motorpech van Stoffel Vandoorne doet nog steeds stof opwaaien

De eerste testweek voor de F1-rijders in Barcelona was niet bepaald een geslaagde onderneming voor de coureurs van McLaren. Zowel Stoffel Vandoorne als zijn Spaanse ploegmaat Fernando Alonso had pech met de nieuwe auto.

Binnen drie weken begint het nieuwe seizoen in Australië, maar voor motorbouwer Honda is er nog heel wat werk aan de winkel voor het F1-seizoen écht van start gaat. Vooral de motorspecificatie baart Honda zorgen. "Normaal gezien hadden we die motorspecificatie volgende week in Barcelona moeten testen", zegt Honda-baas Yusuke Hasegawa.

"Maar omdat we nog niet precies weten wat er dinsdag is misgelopen, moeten we samen met de Japanse ingenieurs overleggen hoe we het nu zullen aanpakken. Dat baart me zorgen", citeert HNB de Japanner.

'Relatie nog steeds goed'

Er zijn ook al geruchten dat McLaren de samenwerking met Honda wil stopzetten. Maar die geruchten ontkent Hasegawa met klem. "Natuurlijk hebben we wel eens een meningsverschil, maar dat zijn altijd constructieve gesprekken. De relatie tussen ons is nog steeds heel goed", besluit hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws