Vader Jos tempert WK-droom van Max Verstappen: "Ik denk dat het nog een jaartje te vroeg is"

Redactie
| 4 reacties
Vader Jos tempert WK-droom van Max Verstappen: "Ik denk dat het nog een jaartje te vroeg is"

Max Verstappen staat al een tijdje gekend als de nieuwe wonderboy van de Formule 1. Vader Jos houdt graag beide voetjes op de grond. Hij denkt dat komend seizoen de titel voor zijn zoon net te hoog gegrepen zal zijn.

De 19-jarige Verstappen eindigde vorig jaar vierde in het eindklassement en daarom denken velen dat hij dit jaar een kans maakt om te winnen. "Er wordt momenteel vaak gezegd dat hij het kampioenschap zal winnen", vertelt Jos Verstappen aan Ziggo Sport. "Ik denk, en dat is mijn persoonlijke mening, dat het nog een jaartje te vroeg is voor hem."

"Volgens mij moet de kloof met Mercedes eerst nog wat kleiner worden. Max heeft nu meer ervaring, hij kent de parcours beter. Vorig jaar won hij één race en ik hoop dat hij er dit jaar toch drie of vier kan winnen. De verwachtingen zijn natuurlijk hoog."

Vader Verstappen is ook blij met wat hij hoort over de nieuwe RB13-bolide van Red Bull, die zondag gepresenteerd wordt. "We weten allemaal dat Max altijd tot het maximum gaat", zegt Jos. "Je bent altijd afhankelijk van de wagen, maar ook hier heb ik een goed gevoel bij. Met de informatie die we al gekregen hebben in het achterhoofd, ziet alles er zeer goed uit voor de toekomst."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws