Deense F1-coureur gelooft in Vandoorne: "De kaarten liggen gunstig voor hem om het te maken in de F1"

Redactie
| 0 reacties
Deense F1-coureur gelooft in Vandoorne: "De kaarten liggen gunstig voor hem om het te maken in de F1"
Foto: © photonews

Kevin Magnussen ziet het goed komen met Stoffel Vandoorne aan de zijde van de ervaren Fernando Alonso bij McLaren. Hij vergelijkt de situatie van onze jonge landgenoot met zijn eigen F1-debuut in 2014.

Kevin Magnussen debuteerde in 2014, net als Stoffel Vandoorne komend jaar, in een McLaren naast een voormalig wereldkampioen. En ook toen was de Britse renstal op zoek naar de successen van weleer. "Alonso is de perfecte partner voor Vandoorne. Stoffel moet zo veel mogelijk van hem leren", vindt Magnussen.

"Alonso is een van de beste rijders in de Formule 1. Stoffel kan in zijn schaduw perfect tonen tot wat hij in staat is. En ondertussen kan hij leren van een van de meest ervaren mannen in de F1. Die ervaring heb je echt nodig in de sport", weet de 24-jarige Deen.

Magnussen verliet vorig jaar McLaren voor Renault, maar hij geeft Vandoorne meer kans op slagen. "Het moment zit goed. McLaren zit momenteel in een opwaartse spiraal. Er gebeuren goede dingen bij het team op dit moment. De kaarten liggen gunstig voor Vandoorne om het te maken in de F1", besluit Magnussen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws