Uitstel van behandeling van benen bij comateuze Correa toch onrustwekkend
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 2 reacties

Benen van Correa kunnen pas behandeld worden nadat longen hersteld zijn

Uitstel van behandeling van benen bij comateuze Correa toch onrustwekkend
Foto: © photonews

Juan Manuel Correa, de rijder die betrokken was bij de crash die het leven koste aan Antoine Hubert, ligt nog altijd in coma. Enkele dagen geleden meldde zijn familie wel dat er hier en daar verbetering was. Een nieuwe update brengt minder goed nieuws aan het licht.

Gezien de zware crash in Spa-Francorchamps hoeft het niet te verbazen dat Correa ernstige verwondingen heeft opgelopen aan zijn benen. Probleem is ook dat de behandeling van die wonden niet evident is. Eerst moeten zijn longen volledig herstellen, laat zijn familie weten in een nieuwe verklaring.

BEADEMINGSMACHINE

Er werd in het ziekenhuis in Londen bij Correa een ernstige longaandoening vastgesteld. Zijn kunstmatige coma dient onder meer om zijn longen weer te doen herstellen. Voorlopig is het echter nog altijd noodzakelijk om hem aan een beademingsmachine te leggen.

Zolang zijn longen niet volledig hersteld zijn, moet alle aandacht van de dokters daar naartoe gaan. Over de toestand van de benen van de jongeman maakt zijn familie zich toch ook serieuze zorgen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws