Max Verstappen geeft publiek in Zandvoort nu al een voorsmaakje
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 1 reacties

Max Verstappen van de partij op de Jumbo-racedagen

Max Verstappen geeft publiek in Zandvoort nu al een voorsmaakje
Foto: © photonews

Volgend jaar zal Max Verstappen één van de F1-rijders zijn die voor de overwinning gaat in de GP van Nederland. Het circuit van Zandvoort heeft alvast nog weinig geheimen voor hem. De Red Bull-rijder tekent er immers present voor de Jumbo-racedagen.

Dit weekend staat er geen Grote Prijs op het programma in de Formule 1 en dat geeft Verstappen de kans om mee te doen aan de Jumbo-racedagen. Hij geeft tijdens deze dagen in Zandvoort verschillende demonstratie's met de RB7.

Dit uiteraard onder groot applaus van de aanwezige fans. Verstappen geeft het beste van zichzelf in de RB7 en is ook onder de indruk van de V8-motor. "Dat is absoluut briljant", verklaarde de Nederlander vanop het podium. "Het is altijd supermooi om zo'n auto te besturen."

TERUGKEREN MET V6

Zowel voor de rijder als voor het publiek is het een voorsmaakje van wat hen volgend jaar te wachten staat. Al is niet alles hetzelfde. "Volgend jaar komen we natuurlijk terug met een V6. Maar ik denk dat het toch alleen maar mooi is om hier terug te keren met de Formule 1."

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws