Debuut van Mick Schumacher in F1 kan er wel eens snel komen
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 7 reacties

Mick Schumacher debuteert mogelijk als testrijder in F1 in Bahrein

Debuut van Mick Schumacher in F1 kan er wel eens snel komen

Mick Schumacher wordt nu al een tijdje gelinkt aan het optreden als testrijder in de Formule 1 en het lijkt ook effectief zover te komen. Het zou zelfs sneller kunnen gebeuren dan oorspronkelijk verwacht. Misschien zelfs al begin volgende maand in Bahrein.

De zoon van legende Michael Schumacher zal dit jaar zijn opwachting maken in de Formule 2, maar werd onlangs ook opgenomen in de Ferrari Driver Academy. Via dat programma begeleidt de Italiaanse renstal zijn jonge racetalenten.

Ferrari zou de samenwerking met Alfa Romeo willen gebruiken om Mick Schumacher in te zetten als testrijder. Daarover waren de vorige weken al geruchten en volgens Auto Bild zijn Ferrari en Alfa Romeo inmiddels ook tot een overeenkomst gekomen.

TESTDAGEN NA GP VAN BAHREIN

Eind deze maand staat de GP van Bahrein op de kalender. In de week hierna worden er in Bahrein ook nog testdagen gehouden waarbij heel wat jonge rijders kunnen testen. Mick Schumacher zou één van hen zijn en kan dus mogelijk op 2 of 3 april zijn potentieel tonen op het circuit van Sakhir.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

01/09/2019 Belgian GP (Spa-Francorchamps)
08/09/2019 Italian GP (Monza)

Nieuwste reacties