Belgische topper toont goed hart
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Thierry Neuville start in Ieper met wagen ten voordele van Rode Neuzen Dag

Belgische topper toont goed hart

Thierry Neuville begint vrijdag als WK-leider aan de rally van Ieper. Er zal veel aandacht gaan naar onze landgenoot en die grijpt de gelegenheid aan om zich in te zetten voor een goed doel. Neuville heeft een hart voor de jongeren en zet zich dan ook in voor Rode Neuzen Dag.

De Hyundai i20 rallywagen van Thierry Neuville en Nicolas Gilsoul staat vol met de rode figuurtjes en het logo van Rode Neuzen Dag. Het initiatief ten voordele van jongeren met psychische problemen heeft Neuville geraakt. "Tijdens de rally's hebben we het geluk veel kinderen en jongeren te ontmoeten die gepassioneerd zijn door de sport. Dat we veel dingen kunnen bereiken door er volop voor te gaan, is een boodschap die we hen willen meegeven."

Het is ook een boodschap waar Neuville ten volle van overtuigd is. "Geen droom is onmogelijk te bereiken, geen doel onmogelijk te realiseren. Soms kan je op je eentje slagen en soms heb je de hulp van professionals nodig. Dit zou niet langer taboe mogen zijn. We zijn trots bij te kunnen dragen aan deze prachtige operatie met Rode Neuzen Dag om kinderen met psychische problemen te helpen", zegt Neuville nog in HLN.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws