Fans moeten 9 uur wachten op Stoffel Vandoorne door ... motorpech! "Een beetje het verhaal van het jaar voor mij"
Redactie
| 2 reacties

Fans moeten dankzij motorpech vliegtuig negen uur wachten op Stoffel Vandoorne

Fans moeten 9 uur wachten op Stoffel Vandoorne door ... motorpech! "Een beetje het verhaal van het jaar voor mij"
Foto: © photonews

Heel wat fans stonden te popelen om zondag hun grote held Stoffel Vandoorne te zien in het kartingcenter van Kortrijk. Vandoorne zou er omstreeks 10.30 uur zijn, maar dat werd uiteindelijk 19.30 uur.

Geloof het of niet, maar motorpech was de boosdoener. Door een technisch defect kon het vliegtuig van Vandoorne vanuit Londen niet opstijgen. "De motor was stuk. Een beetje het verhaal van het jaar voor mij", lacht Vandoorne in gesprek met Sporza. Uiteindelijk kwam de West-Vlaming dan maar met de trein.

Nieuwe motor

Na zijn eerste volledige seizoen in de F1 kan Vandoorne al niet wachten op het nieuwe seizoen in 2018. "Met de nieuwe motor zijn er veranderingen op til", vervolgt Vandoorne. "Hopelijk kunnen we McLaren weer naar de top loodsen. Iedereen is supergemotiveerd. We kijken met z'n allen uit naar de wintertesten in Barcelona."

"Dit jaar hebben we onder de verwachtingen gepresteerd. Ik heb zeker niet het perfecte seizoen achter de rug. De start was niet denderend, maar ik heb wel progressie gemaakt", besluit hij.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws