Verstappen wil prestatie van vorig jaar herhalen in Maleisië: "Niet mijn jaar wat betreft het uitrijden op zondagen"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Verstappen wil prestatie van vorig jaar herhalen in Maleisië: "Niet mijn jaar wat betreft het uitrijden op zondagen"
Foto: © photonews

Dit weekend trekt het Formule 1-cirus naar Kuala Lumpur voor de Grand Prix van Maleisië. Max Verstappen werd er vorig jaar tweede en hoopt dit weekend even goed of zelfs nog beter te doen.

"Dit is niet mijn jaar wat betreft het uitrijden op zondagen, maar meer in het algemeen moet je positief blijven en naar de positieve punten kijken", aldus Verstappen op zijn website. "De snelheid is er, dus we proberen het hier in Maleisië gewoon opnieuw en zullen wel zien hoe competitief we zijn. Dat is lastig in te schatten, maar vorig jaar ging het goed en we gaan er weer voor."

Verstappen houdt nochtans goede herinneringen over aan Kuala Lumpur. "Vorig jaar finishte ik tweede, dat was mooi, hoewel ik natuurlijk liever had willen winnen. Maar voor het team was het een geweldige dag. Dat is mijn mooiste herinnering aan Maleisië, maar hopelijk verloopt dit weekend zelfs nog beter."

"De hitte, om eerlijk te zijn, zal ik niet echt missen..."

Al is het wel (voorlopig) de laatste keer dat er in Maleisië geracet zal worden. "Ik zal de baan missen, ik geniet ervan, het is een fijn circuit. Dat zal ik missen. De hitte, om eerlijk te zijn, zal ik niet echt missen...", bekent Verstappen.

Tot slot: de Nederlander viert zaterdag zijn 20e verjaardag. "Ja, ik word oud", lacht hij. Of ik hier ga vieren? Het probleem is dat het hier zo vochtig en heet is. Als je hier een taart maakt, wie gaat hem op zo’n hete dag dan opeten?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws