De wens van Stoffel Vandoorne voor Maleisië: "Duimen voor zo'n mix"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties

Stoffel Vandoorne hoopt op natte weersomstandigheden in de Grand Prix van Maleisië

De wens van Stoffel Vandoorne voor Maleisië: "Duimen voor zo'n mix"
Foto: © photonews

Voor Stoffel Vandoorne wordt het zijn debuut in Maleisië. En onze landgenoot kijkt er na zijn prima prestatie in Singapore al vol naar uit.

"Na Singapore kijk ik al uit naar het weekend in Maleisië", vertelt Vandoorne. "Ik voelde me het hele weekend erg sterk en mijn prestaties waren erg constant. Enkel spijtig dat we niet met beide auto's punten konden scoren. Fernando (Alonso) kende heel wat pech, maar we zakken sowieso met meer vertrouwen af naar Kuala Lumpur."

Eerste (en voorlopig laatste) keer in Maleisië

Vandoorne was nog nooit in Maleisië aan de slag en het zal in de nabije toekomst ook een eenmalige deelname zijn. "Net als in Singapore heb ik nog nooit in Maleisië geracet. Zonde dat het een tijd lang de laatste keer zal zijn, maar dat is een reden te meer om er het beste van te maken. Het lijkt een 'cool' track en hopelijk kunnen we er met onze auto iets doen."

"Het circuit zal ons minder goed liggen dan in Singapore, maar we moeten op onze hoede zijn. In het verleden was er altijd wel drama en het risico op enkele regenbuien. Het wordt dus duimen op zo'n mix om onze auto iets verder te stuwen", hoopt Vandoorne dus op regen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws