Nederlandse trucker stapt verbouwereerd uit Dakar-rally: "De race wordt georganiseerd door oetlullen en steenpuisten"

Redactie
| 0 reacties
Nederlandse trucker stapt verbouwereerd uit Dakar-rally: "De race wordt georganiseerd door oetlullen en steenpuisten"

De Nederlandse trucker Hans Stacey is uit de Dakar Rally gestapt en noemt de organisatie "de slechtste die ik in veertien jaar heb meegemaakt".

Hans Stacey heeft vandaag besloten niet meer te starten in de Dakar Rally. De Nederlandse trucker had na zijn slechte resultaat van gisteren een joker ingezet, maar desondanks mocht hij niet op die afgesproken tijd starten van de organisatie. Hij gaf er dan maar finaal de brui aan, maar noemde de ASO, die de Dakar Rally organiseert, in een interview bij Omroep Brabant "oetlullen, bureaucraten en steenpuisten".

"Ik dacht: die proef heb ik vorig jaar gewonnen, die win ik dit jaar nog een keer. We stonden startklaar en we mochten opeens niet starten. We hebben de tijdkaart van de organisatie, waar de starttijd op staat", zei Stacey. "Maar bij de start staan een stelletje van die oetlullen die zeggen dat wij niet mogen starten. Na twintig minuten wachten heb ik mijn truck op de startlijn gezet, maar ik kreeg m’n startkaart niet terug. En zonder startkaart vertrekken heeft geen zin. Dit is ongelooflijk, dat kun je je niet voorstellen. Ik heb hier weinig woorden voor. Dit kun je toch niet menen? Deze organisatie rammelt aan alle kanten. Dit is de slechtste organisatie die ik in veertien jaar rally heb meegemaakt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws