"De nieuwe Senna luistert naar de naam Max Verstappen"

Redactie
| 22 reacties
"De nieuwe Senna luistert naar de naam Max Verstappen"

Na zijn onwaarschijnlijke inhaalrace in de regen op het circuit van Interlagos in Brazilië, werd de vergelijking met Ayrton Senna al eens gemaakt. Maar ook bandenfabrikant Pirelli ziet de vergelijking tussen Max Verstappen en de betreurde Braziliaan.

Dat heeft Pirelli laten weten in een stuk getiteld 'Being Ayrton Senna'. "De nieuwe Senna luistert naar de naam Max Verstappen. De coureur van Red Bull Racing, die zijn eerste F1-race reed voor hij zijn rijbewijs haalde, sloot zijn seizoen in de F1 af met onder meer een prachtige prestatie in de regen van Brazilië."

Net zoals Senna

Verstappen kreeg al heel wat lof na zijn race in Brazilië, maar ook bij de Italiaanse bandenproducent is dat niet anders. "Tijdens de race op Interlagos was Verstappen van een andere wereld. Hij heeft toen zijn grenzen verlegd, maar daarvoor was de vergelijking met Senna ook al zichtbaar."

"De jonge Verstappen begint meer en meer weg te hebben van Senna. Racen, racen, racen. En winnen. Daar moet alles en iedereen voor wijken", sluit het Italiaanse Pirelli af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws