Lof voor nuchtere Max Verstappen: "Hij is als een labrador puppy"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 1 reacties
Lof voor nuchtere Max Verstappen: "Hij is als een labrador puppy"

Ondanks dat hij bekend staat als misschien wel het grootste talent van de Formule 1, lijkt Max Verstappen toch nog steeds met zijn beide voeten op de grond te staan. Dat bevestigt ook zijn teammanager Christian Horner.

Christian Horner is net zoals altijd vol lof over zijn jonge Nederlandse coureur. "Max is een erg goede coureur die enthousiast is over alles. Hij is net een labrador puppy. Hij vindt alles leuk en interessant", doet Horner een opvallende vergelijking bij Motorsport.com. "Hij vindt dat hij bevoorrecht is dat hij een coureur in de F1 mag zijn."

Verstappen blijft ondanks alle roem en lof van de buitenwereld met beide voetjes op de grond staan. Horner staaft het met een voorbeeld. "Toen hij terugkwam van de GP van Canada was zijn businessclass-ticket overboekt. De enige plek die nog beschikbaar was in economy, was naast het toilet", aldus Horner.

"In tegenstelling tot veel andere coureurs die daar een drama van hadden gemaakt, was het voor Max totaal geen probleem. Hij zei gewoon dat hij daar zou gaan zitten", zegt de teammanager. "Max is nuchter en gewoon blij dat hij een F1-coureur is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws