Dit zijn voor ons de mooiste momenten in de F1 van het seizoen 2016

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Dit zijn voor ons de mooiste momenten in de F1 van het seizoen 2016
Foto: © photonews

Het Formule 1-seizoen zit er officieel op na de afsluitende GP van Abu Dhabi. Het is al uitkijken naar maart, wanneer we onze Stoffel Vandoorne een heel seizoen in actie zien, maar eerst is het tijd om nog eens terug te blikken op de mooiste/spannendste momenten van het seizoen.

Daarom pikten we met onze redactie er enkele mooie momenten uit van het afgelopen seizoen. Eén van de momenten - misschien wel hét moment van het seizoen - was uiteraard de inhaalrace van Max Verstappen in Brazilië. Fe-no-me-naal!

Verstappen maakte al vroeg tijdens het seizoen de overstap van satellietploeg Toro Rosso naar Red Bull. Kvyat zette zo een stapje terug, maar de Nederlander liet al snel zien wat hij allemaal in zijn mars had. Vooral in het zuiden van Europa dan, want Verstappen won de GP van Spanje. Nederland stond op zijn kop!

Nico Rosberg werd een eerste keer wereldkampioen. Ook beelden van zijn race het afgelopen weekend mochten dus niet ontbreken. De opluchting was duidelijk groot bij zijn entourage...

Ook in Monaco viel er traditioneel weer heel wat spektakel te beleven. Hamilton won er zijn eerste van het seizoen na een sterke seizoensstart van Rosberg. Max Verstappen viel er uit, zijn ploegmaat Daniel Ricciardo was niet opgezet met het rijgedrag van de Mercedes-Brit.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws