"Zowel Nico als Lewis zou een waardige wereldkampioen zijn"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 1 reacties
"Zowel Nico als Lewis zou een waardige wereldkampioen zijn"

Eén ding is alvast zeker na de race in Abu Dhabi. De wereldkampioen rijdt voor Mercedes. Het is al spannend uitkijken naar wie zondag de WK-titel pakt: Nico Rosberg of Lewis Hamilton. Toto Wolff liet zich nog eens uit over zijn beide coureurs.

Rosberg is natuurlijk in het voordeel, met een voorsprong van 12 punten op zijn ploegmaat. "Voor de tweede keer in drie jaar zal de laatste race van het seizoen de titel bepalen bij onze twee renners. Dat zegt genoeg over dicht ze bij elkaar liggen", opent Toto Wolff. "Dit laat ook uitschijnen hoeveel deze ploeg al bereikt heeft."

"Daar kunnen we enorm trots op zijn. Als groep hebben we nog één belangrijke taak dit seizoen: Nico en Lewis de ideale omstandigheden geven om te racen", aldus Wolff. "Beide coureurs zijn uitzonderlijk en zowel Nico als Lewis zou een waardige wereldkampioen zijn."

"De winnaar zal sowieso kunnen zeggen dat hij een verdiende wereldkampioen is. We zijn allemaal al benieuwd wie het zal worden. Dat de beste mag winnen", besluit Wolff met enkele wijze woorden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws