Hamilton blijft strijdvaardig ondanks achterstand: "Ik wil en zal niet opgeven"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Hamilton blijft strijdvaardig ondanks achterstand: "Ik wil en zal niet opgeven"

Zonder pech lijkt Nico Rosberg de grote kandidaat om zondag zijn allereerste wereldtitel in de F1 te veroveren. Lewis Hamilton schreef de afgelopen drie races op zijn naam, maar met een achterstand van 12 punten lijkt het moeilijk te worden.

Hamilton was op Interlagos nog de beste na een incidentrijke race. "Eindelijk winnen in Brazilië: het is een moment dat ik nooit zal vergeten", opent Lewis Hamilton. "Ik voel me erg sterk in deze geweldige auto. De laatste vier seizoenen heb ik 31 overwinningen geboekt bij dit team. Dat is echt gek!"

Seizoen in schoonheid afsluiten

"We blijven samen geschiedenis schrijven. Het was geen perfect seizoen en de kans dat ik nog wereldkampioen kan worden, is vrij tot zeer onmogelijk. Maar ik wil en zal niet opgeven. Je weet nooit wat er gebeurt, hoe onwaarschijnlijk dat ook zal zijn."

"Wat er ook gebeurt, ik zal trots zijn op iedereen die deel heeft uitgemaakt van onze successen van de afgelopen jaren. Ik trek met dezelfde ambitie naar Abu Dhabi zoals ik naar alle races ga: ik wil winnen en ik zal alles geven om het seizoen in schoonheid af te sluiten", besluit Hamilton.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws