"Geweldig om met Lewis een derde jaar op rij om de WK-titel te strijden"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 15 reacties
"Geweldig om met Lewis een derde jaar op rij om de WK-titel te strijden"

Zondag valt de beslissing over het wereldkampioenschap met de GP van Abu Dhabi. Nico Rosberg kan er een eerste keer wereldkampioen worden. Hij zal zondag zoals elke andere race benaderen.

Rosberg blikte eerst nog eens terug op het weekend in Sao Paulo. "Het resultaat in Brazilië was niet waar ik voor gegaan was. Maar Lewis reed geweldig en een tweede plaats was zeker geen ramp", opent Nico Rosberg. "Nu ligt de focus op Abu Dhabi. Het voelt geweldig om met Lewis een derde jaar op rij om de WK-titel te strijden."

De Mercedes-coureur zal Abu Dhabi net als een andere race proberen aan te pakken. Ook al staat er veel op het spel. "Ik zal er alles aan doen om het seizoen met een zege af te sluiten. Deze race moet ik net als een andere GP benaderen", aldus de Duitser. "Ik houd goede herinneringen over aan deze GP, want vorig jaar kon ik hier winnen."

"Het vertrouwen is er dus. Hoe dichterbij het komt, hoe meer opgewonden ik raak. Het zal een hevige strijd worden en hopelijk krijgen de fans nog één keer een mooie show te zien om het seizoen af te sluiten", besluit de Duitser.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws