Verstappen laat zich uit over vergelijking met Senna én over zijn rivaliteit met Vettel

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 15 reacties
Verstappen laat zich uit over vergelijking met Senna én over zijn rivaliteit met Vettel

Het is nog één week tot in Abu Dhabi de laatste Grand Prix van het seizoen gereden wordt. Max Verstappen, de grote man in de GP van Brazilië, ging afgelopen vrijdag op bezoek in de fabriek in Milton Keynes en sneed er enkele gevoelige thema's aan.

Na zijn fantastische race op Interlagos werd al snel de vergelijking met de betreurde Ayrton Senna gemaakt. "Het is natuurlijk heel mooi als die vergelijking gemaakt wordt, maar voor mij is het enkel belangrijk dat ik de focus op mezelf tracht te houden", opent Max Verstappen op zijn website.

"Ik probeer er kalm onder te blijven en denk dat het belangrijk is om met beide benen op de grond te blijven staan", klinkt het. De laatste weken had de jonge Nederlander het meerdere keren met Sebastian Vettel aan de stok. De Duitser was niet altijd tevreden over de agressieve rijstijl van Verstappen.

Verstappen is op het circuit niet de beste vriendjes met Vettel

Volgens die laatste is er alvast geen persoonlijk probleem met de Ferrari-coureur. "Onze relatie is goed. We hebben nog met elkaar gebeld en alles uitgeklaard. Het zit prima tussen ons. We zijn coureurs en stappen snel over dat soort dingen heen", besluit Verstappen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws