Max Verstappen kan al iets kwijt over de nieuwe auto voor 2017

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 1 reacties
Max Verstappen kan al iets kwijt over de nieuwe auto voor 2017

In de Formule 1 is er nog één race te gaan en dan wacht er de coureurs een welverdiende zomerpauze. Max Verstappen blikte alvast lichtjes vooruit op de auto van 2017.

Er worden volgend seizoen heel wat reglementen veranderd en ook de auto van Red Bull zal aangepast worden. Wat kan Verstappen al kwijt over die nieuwe auto? "Ik heb er nog niet veel van gezien, omdat die voortdurend in ontwikkeling is. Wat je vandaag ziet, zal niet de auto zijn die volgend jaar de baan op gaat", zegt Verstappen.

"Natuurlijk blijf ik op de hoogte van de voortgang en iedereen is vol vertrouwen dat we volgend jaar een stap vooruit kunnen zetten. We geloven erin en werken hard, zodat we volgend jaar hopelijk voor de wereldtitel kunnen strijden."

Ondertussen heeft de jonge Nederlander wel al plaatsgenomen in de nieuwe bolide van Red Bull. "Het enige dat ik over de nieuwe auto kan verklappen is dat ik er al in heb gereden in de simulator en dat het erg genieten was om zoveel grip te hebben", besluit Verstappen op zijn webstek.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws