Max Verstappen op zijn hoede: "Een kleine fout kan een ronde verpesten"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Max Verstappen op zijn hoede: "Een kleine fout kan een ronde verpesten"

Max Verstappen was vorig weekend nog de grote man in Brazilië na een hele resem knappe inhaalmanoeuvres in het slot van de race. Maar nu ligt de focus bij de jonge Nederlander op Abu Dhabi.

Volgend weekend wordt in Abu Dhabi de laatste GP van het seizoen gereden. Verstappen blikt vooruit. "Er zijn in Abu Dhabi veel lage snelheidsbochten en bochtencombinaties. De unieke lay-out maakt het een uitdaging, want een kleine fout in een van de vele opeenvolgende bochten kan een ronde verpesten", weet Max Verstappen.

Het circuit in Abu Dhabi heeft enkele opvallende eigenschappen tegenover andere GP's. "Het hotel loopt over de baan, wat erg speciaal is en geweldig is voor toeschouwers. Ik heb de omgeving kunnen verkennen en tijd doorgebracht in Dubai, wat altijd leuk is", vervolgt de Nederlander op zijn website.

Verstappen is uiteraard tevreden na zijn knappe seizoen in 2016. "Natuurlijk is het de laatste race van het seizoen en ik denk dat we terugkijkend erg blij kunnen zijn met 2016. Iedereen is al benieuwd voor de nieuwe auto's van 2016. Ik kan niet wachten om van start te gaan", besluit Verstappen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws