"Het vertrek van Ron Dennis zal de toekomst van Vandoorne niet in gevaar brengen"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
"Het vertrek van Ron Dennis zal de toekomst van Vandoorne niet in gevaar brengen"
Foto: © photonews

Na 35 jaar bij McLaren is er volgend seizoen geen plaats meer voor Ron Dennis. Maar het vertrek van Dennis zal volgens F1-kenner Gert Vermersch geen invloed hebben op de toekomst van Stoffel Vandoorne.

Vandoorne kreeg voor de GP van Italië het goede nieuws dat hij volgend seizoen een F1-zitje krijgt. Hypothekeert het vertrek van Dennis zijn kansen? "Stoffel Vandoorne is door andere mensen binnengehaald bij McLaren. Het vertrek van Ron Dennis zal de toekomst van Vandoorne niet in gevaar brengen", zegt Vermersch.

De F1-kenner vindt dat onze landgenoot al langer klaar is voor zijn avontuur in een F1-bolide. "Stoffel is al anderhalf jaar klaar, maar hij heeft gewoon enorm veel geduld moeten uitoefenen", klinkt het bij Sporza.

Vermersch denkt dat Vandoorne zeker zijn mannetje zal kunnen staan. "Veel zal afhangen van de auto van McLaren en hoe competitief die zal zijn. Als ze erin slagen een grote stap voorwaarts te zetten en weer aan te sluiten bij de top, dan is een podiumplaats of misschien zelfs een overwinning best mogelijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws