Won jij 'Een leven met Formule 1'? Bekijk het hier snel!

Won jij 'Een leven met Formule 1'? Bekijk het hier snel!

Formule 1 wordt door Max Verstappen en Stoffel Vandoorne steeds populairder in de lage landen. Weinig Nederlanders zagen de sport zo lang zo intensief van zo dichtbij als Olav Mol. U kon een van zijn boeken winnen!

In Een leven met Formule 1 vertelt Mol hoe hij vijfentwintig jaar geleden voor de leeuwen werd geworpen om de Grand Prix Formule 1 van Monaco te verslaan. Vijfentwintig jaar later is hij nog steeds dé verslaggever van Formule 1 op de Nederlandse televisie.

In dit boek komt alles wat hij zag en meemaakte in die periode aan bod: de beroemdste coureurs, de mooiste races, en de meest tragische ongevallen. We lezen over de entree van Jos Verstappen in het team van Michael Schumacher, de dood van Ayrton Senna en de spectaculaire opkomst van Max Verstappen.

En u kon een van de vijf exemplaren winnen die wij van dit prachtige boek van Olav Mol weggeven. Al wat je daarvoor moest doen was onze wedstrijdvraag juist beantwoorden. Max Verstappen was het juiste antwoord. Velen wisten dat, deze vijf wonnen:

Marc Deijkers
Glenn De Meulenaer
Kim Stolk
Hubert Van Den Brande
Claudine Dardenne

Win een exemplaar van Een leven met Formule 1

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws