Verschillende positieve meningen over het kunstlicht in Singapore

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Verschillende positieve meningen over het kunstlicht in Singapore

Nico Rosberg heeft in de kwalificaties van Singapore zijn uitstekende vorm na de zomerbreak bevestigd. De Duitser start als eerste in wat altijd een speciale race is met het kunstlicht.

Max Verstappen liet al eerder blijken dat hij best een fan is van het kunstlicht in de Aziatische race en de race zelf. "Het is één van mijn favoriete evenementen van het jaar. Dat kunstlicht maakt het toch anders. Je moet je remzone aanpassen omdat het licht gedurende de dag anders wordt", zegt de Nederlander.

Sebastian Vettel (Ferrari) won al vier keer op het circuit van Marina Bay en is zo recordhouder. "Het is een heel groot evenement en een bijzonder plek om te racen, ook al is het de negende keer dat we hier aan de slag zijn. Racen in een verlichte stad met al die glitterende hoge gebouwen geeft een magisch gevoel", aldus de Duitser.

Mooie beelden uit Singapore

"Een nachtrace in het midden van zo'n grote stad, dat is speciaal. Dit is altijd een heel leuke uitdaging", weet ook Nico Rosberg. Dat kan u in onderstaande filmpje bekijken. Ook Daniel Ricciardo, ploegmaat van Verstappen bij Red Bull, liet eerder al weten best een fan te zijn van het kunstlicht in Singapore.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws