Max Verstappen komt met verklaring voor teleurstellende GP van Singapore

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Max Verstappen komt met verklaring voor teleurstellende GP van Singapore

Max Verstappen moest na de GP van Singapore genoegen nemen met een teleurstellende zesde plaats. Verstappen keek al lang uit naar deze race, maar een echt succes werd het dus niet.

Verstappen kampte met zijn Red Bull-auto met problemen aan de koppeling. Daarom was de start van de Nederlander zo dramatisch. "De start was een drama, echt slecht", liet Verstappen weten. "Het team liet voor de start al weten dat de koppeling moeilijk zou werken. We wisten dit al van gisteren, maar we mochten niks meer veranderen."

Het Nederlandse talent toonde zich na afloop wel tevreden over de rest van de race. "Dit was het best mogelijke resultaat. Ik zat vast achter de Toro Rosso’s en een McLaren en daarom moesten we de strategie aanpassen", aldus Verstappen. Verstappen baalt wel van die zesde plek en hoopt de problemen met de koppeling tegen de GP van Maleisië op te lossen.

Balen

"Het blijft balen. Het maakt uiteindelijk niet uit of je dan zesde wordt. Het is gewoon balen, want het had veel beter kunnen zijn. We moeten ons erop focussen om de start onder controle te krijgen. Om drie races op een rij een slechte start te maken is natuurlijk erg teleurstellend", besluit Verstappen op zijn webstek.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws