"Als Stoffel niet goed genoeg was, hadden we hem nooit genomen"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
"Als Stoffel niet goed genoeg was, hadden we hem nooit genomen"

23 jaar na Thierry Boutsen krijgen we volgend jaar eindelijk nog eens een Belg bij een topteam in de Formule 1. Stoffel Vandoorne maakt dan zijn opwachting bij McLaren. Grote baas Ron Dennis is vol lof over onze landgenoot.

Sommige piloten kopen zich in in de Formule 1, maar Stoffel Vandoorne heeft bewezen dat het ook zonder het grote geld kan. Bovendien lukte het Vandoorne zonder enige vorm van sponsoring. "Als je echt talent hebt, lukt het ook best zonder geld van grote tenten. Kijk naar Hamilton", stelt Dennis in HLN.

Wij geloven in kwaliteit - Ron Dennis

"Kijk naar Vandoorne. McLaren werkt sowieso anders. Wij geloven in kwaliteit. Daarom krijgen piloten hier een plekje als ze dat verdienen", gaat Dennis verder. Vandoorne is dus geen uitzondering op de regel. "Als Stoffel niet goed genoeg was, hadden we hem nooit genomen."

"Er is dus geen reden waarom België geen wereldkampioen kan leveren. België heeft trouwens wel een paar grote bedrijven met voldoende financiële draagkracht, hoor. Misschien zien ze straks in dat het best interessant kan zijn om een toekomstige nationale held te sponsoren", besluit de baas van McLaren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws