Hamilton blikt vooruit op GP Singapore: "Nog altijd in beste positie"

Koen Frans
Koen Frans
| 0 reacties
Hamilton blikt vooruit op GP Singapore: "Nog altijd in beste positie"

Lewis Hamilton laat zich niet uit het lood slaan door de twee overwinningen op rij van ploegmaat Nico Rosberg in Monza en op Francorchamps.

"De GP van Italië verliep niet volgens plan", blikt Hamilton terug. "Maar het was uiteraard wel een geweldige race voor het team. We staan nog steeds aan de leiding in het kampioenschap en er zijn nog heel wat mooie dingen die we voor het einde van het seizoen kunnen verwezenlijken."

Hamilton is alweer klaar voor de volgende Grote Prijs. Vorig jaar was het weekend in Singapore voor Mercedes het moeilijkste raceweekend van het hele kalenderjaar. Daar moet dit jaar verandering in komen.

"Nog altijd in beste positie"

"Singapore komt er nu aan en dat is een veeleisend en lang parcours. Uitdagend omwille van de vele bochten, de warmte en de vochtigheid, maar het is een stratencircuit en daar hou ik van. We kenden er vorig jaar geen al te best raceweekend, hopelijk is dat nu anders. Dat zullen we binnen enkele dagen weten", zegt Hamilton.

De kloof tussen Rosberg en Hamilton bedraagt intussen nog maar twee punten. "Extra druk? Ik zit nog steeds in de beste positie. Ik stond natuurlijk 19 punten voor toen de zomerbreak begon en verloor wat punten. Maar er zijn nog zeven races te gaan. Ik sta nog altijd bovenaan en er kan nog veel gebeuren", besloot Hamilton.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws