Rosberg is na zege ook blij voor Hamilton: "Geweldig voor het team"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Rosberg is na zege ook blij voor Hamilton: "Geweldig voor het team"

Nico Rosberg was de absolute heerser op het circuit van Spa-Francorchamps. De Duitser pakte de pole in de kwalificaties en reed in de wedstrijd van start tot finish aan de leiding.

Op die manier kende Rosberg een goede start van het tweede deel van het seizoen. "Ik ben heel blij dat ik op het legendarische circuit van Spa kon winnen", opent Rosberg. "Dit was zeker geen gemakkelijk weekend voor ons. De auto voelde super goed aan, dus ik moet het hele team dankbaar zijn."

Lof voor Lewis

En de Duitser was ook blij dat zijn ploegmaat Lewis Hamilton nog een mooie sprong naar het podium maakte. "Het is geweldig voor de ploeg dat Lewis als derde over de finish kwam, dus in het algemeen hebben we een sterk resultaat neergezet", aldus de Mercedes-piloot bij zijn team.

De sfeer in de GP van België was volgens Rosberg ook geweldig. "Het was een fantastische sfeer met alle Nederlanders die Max (Verstappen) wilden zien. Zijn fans mogen echter niet teleurgesteld zijn, want Max is nog ontzettend jong. De komende jaren zal hij hier zeker nog mooie resultaten boeken", besluit Rosberg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws