Max Verstappen hekelt gedrag Ferrari's: "Vanaf toen was mijn race al voorbij"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Max Verstappen hekelt gedrag Ferrari's: "Vanaf toen was mijn race al voorbij"

Voor Max Verstappen liep de Grand Prix van België op een sisser af. De jonge Nederlander kende een matige start, raakte in een gevecht met de Ferrari's verwikkeld en eindigde uiteindelijk elfde.

Na de race overheerste de teleurstelling bij het Nederlandse talent. Heel wat landgenoten waren naar Spa afgezakt om Verstappen aan het werk te zien. "De race verliep erg ongelukkig. Ik denk dat ik er vandaag weinig aan kon doen", opent Max Verstappen op zijn webstek.

En hij hekelt ook meteen het gedrag van de Ferrari's. "Mijn start was niet geweldig, maar toen ik aan de binnenkant van de eerste bocht zat, blokkeerden mijn wielen niet eens. Maar de Ferrari’s knepen me af. Eerst was er Kimi (Räikkönen), maar Sebastian (Vettel) stuurde gewoon op ons beiden in en dat beschadigde mijn voorvleugel."

Ik denk dat ik er vandaag weinig aan kon doen - Max Verstappen

Volgens Verstappen was het toen al game over. "Vanaf dat moment was mijn race eigenlijk al voorbij. Ik heb mijn best nog gedaan om terug te komen, maar helaas geen punten meer kunnen scoren. We hadden het hele weekend de snelheid, alleen geen geluk in de race. Helaas loopt dat soms zo. Erg jammer, ook voor de fans", besluit Verstappen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws