FOTOREEKS: De meest opvallende beelden uit de GP Spa-Francorchamps

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
FOTOREEKS: De meest opvallende beelden uit de GP Spa-Francorchamps

We kregen een spectaculaire Grand Prix van België te zien. Meteen een moeilijke start, een horrorcrash en hele bende Nederlanders die hun Max Verstappen kwamen steunen. Wij bundelden de meest opmerkelijke beelden.

Was het nu de GP van België of de GP van Nederland? Heel wat Nederlanders zakten af naar de Ardennen om Max Verstappen aan het werk te zien. Maar van een leien dakje liep de race van Verstappen zeker niet. Het jonge talent werd uiteindelijk elfde.

Nico Rosberg kende de beste start en reed van start tot finish aan de leiding. Daarachter was er meteen een gevecht tussen de Ferrari's en Verstappen zichtbaar.

Voor Kevin Magnussen kende de race een pijnlijke afloop. Niet lang na de start crashte de Deen zwaar en moest hij opgeven. De Renaul-piloot kwam er met de schrik en een snee in de enkel van af.

Maar het was uiteindelijk dus Nico Rosberg die mocht zegevieren. En dat moest uiteraard gevierd worden met de nodige champagne. En ook Mark Webber kon het niet laten om een slokje te nemen...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws