Ambitieuze Stoffel Vandoorne spreekt wens uit: "Volgend jaar moet ik aan de start staan"

Redactie
| 0 reacties
Ambitieuze Stoffel Vandoorne spreekt wens uit: "Volgend jaar moet ik aan de start staan"

Stoffel Vandoorne zal dit weekend moeten toekijken hoe de GP van België verloopt. Onze landgenoot blijft nog steeds reserverijder bij McLaren, maar daar wil hij volgend jaar verandering in zien komen.

In de GP van Bahrein begin dit seizoen toonde onze landgenoot wat hij waard was in de F1. "Ik was heel tevreden over dat weekend, maar tegelijk probeerde ik nadien niet te hard van stapel te lopen. Ik hield mezelf altijd voor dat ik nadien opnieuw mijn rol van reserverijder zou moeten opnemen", stelt Vandoorne.

"Maar mijn prestatie heeft wel positieve gevolgen gehad in de rest van de paddock. Andere teams weten nu ook wat ik kan", aldus de reserverijder. Vandoorne kan op de interesse rekenen van andere teams, maar geeft zijn voorkeur aan McLaren. "Dit is nog steeds één van de belangrijkste teams in de F1", bevestigt onze landgenoot in HNB.

Volgend seizoen wil Vandoorne in de F1 rijden

"Ook al vallen de resultaten de laatste tijd wat tegen, McLaren heeft de capaciteiten om opnieuw helemaal aan de top te geraken", zegt Vandoorne, die niet nog een seizoen als testpiloot ziet zitten. "Ik ben al niet meer van de jongsten, volgend jaar moét ik dus gewoon aan de start van de GP staan. Bij McLaren weten ze dat er interesse is van andere teams."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws