Verstappen blikt vooruit op halve thuisrace: "Eén van de favoriete circuits op de kalender"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Verstappen blikt vooruit op halve thuisrace: "Eén van de favoriete circuits op de kalender"

De zomerpauze zit erop in de Formule 1, tijd dus om dit weekend opnieuw te hervatten met de GP van België. Voor Max Verstappen wordt het een halve thuisrace (vanwege zijn Belgische moeder), de Red Bull-piloot heeft er alvast zin in.

"Het is een fijne relaxte pauze geweest na een drukke start van de zomer", opent Max Verstappen. Maar de Nederlander blikt al snel vooruit naar de komende GP van België. "Het zou een mooi weekend moeten worden, met veel Belgische en Nederlandse fans. Dit is voor de coureurs één van de favoriete circuits op de kalender."

"Nog beter scoren"

In 2015 verliep het voor het jonge talent prima op Belgische bodem. "Vorig jaar had ik er een erg goed weekend, dus hopelijk kunnen we er dit jaar zelfs nog beter scoren", aldus Verstappen op zijn website. Daarna trekt het F1-circus naar Italië en gaan de coureurs in Monza aan de slag.

"Monza is erg gaaf vanwege de historie van het circuit. Bovendien is het daar leuk rijden Het eten behoort tot het beste ter wereld. Ik heb veel tijd doorgebracht in Italië, dus het zal fijn zijn om terug te keren. Ik kan nu al niet wachten", klinkt het.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws