Rosberg klaar voor België en tweede deel seizoen: "Dit is zo'n geweldig circuit"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Rosberg klaar voor België en tweede deel seizoen: "Dit is zo'n geweldig circuit"

Nico Rosberg kende een erg sterke start van het seizoen, maar moest gaandeweg het onderspit delven voor ploegmaat Lewis Hamilton. De Duitser zegt dat hij klaar is voor het tweede deel van het seizoen.

Nico Rosberg heeft de afgelopen weken goed kunnen rusten en veel tijd met de familie kunnen doorbrengen. Maar nu is het tijd om opnieuw in actie te schieten. "Het was zalig om enkele weken te rusten en de batterijen op te laden", doet Rosberg zijn verhaal. "Maar nu is het tijd om weer aan het werk te gaan."

Verleden laten rusten

De Duitser stond lange tijd aan kop in het WK-klassement, maar zag zijn ploegmaat Lewis Hamilton de leidersplek overnemen. "Wat er tot dusver al gebeurd is in het seizoen, laat ik achterwege. België is een ideale GP om het seizoen te hervatten. Dit is zo'n geweldig circuit", aldus de Duitser op de teamwebsite.

"Vraag aan eender welke coureur wat hij van Spa-Francorchamps vindt en iedereen zal zeggen dat ze van dit parcours houden", zegt Rosberg. "Ik heb vertrouwen, een sterke auto en ik kan niet wachten om opnieuw te racen. Dus laten we zien hoe het zal verlopen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws