Twee jaar geleden werd komst Verstappen bekendgemaakt: "Je denkt altijd dat het zal lukken"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Twee jaar geleden werd komst Verstappen bekendgemaakt: "Je denkt altijd dat het zal lukken"

Iets meer dan twee jaar geleden - op 18 augustus 2014 - maakte Toro Rosso bekend dat Max Verstappen naar de F1-ploeg zou trekken. Twee jaar later kwam Max Verstappen nog eens terug op dat heuglijke moment.

Er waren heel wat twijfels omtrent zo'n jonge piloot, maar uiteindelijk heeft Max Verstappen de criticasters lik op stuk gegeven. "Op het moment dat ik het hoorde, sprong ik een gat in de lucht en dacht ik: 'Ik ben er klaar voor en wil er voor gaan'", aldus de Nederlander bij F1i.com.

"Ik had het gevoel dat ik er klaar voor was. Als coureur denk je altijd dat het je zal lukken. Als je dan de mogelijkheid krijgt, zeg je geen nee en ga je er vol voor", gaat Verstappen verder. De zoon van Jos geeft ook toe dat de sfeer en de werkwijze bij Red Bull heel goed zit.

Goed bij Red Bull

"Ze zijn in alles een stapje beter dan Toro Rosso, ondanks dat zij geen slecht team zijn. Toro Rosso probeerde het onderste uit de kan te halen met beperkte middelen. De sfeer is hier goed bij Red Bull en Daniel is een prima ploegmaat. We pushen elkaar tot de limiet en dat is goed voor het hele team", besluit Verstappen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws