Ondanks vakantie kijkt Verstappen al uit naar Francorchamps: "Spa voelt aan als een thuisrace"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 5 reacties
Ondanks vakantie kijkt Verstappen al uit naar Francorchamps: "Spa voelt aan als een thuisrace"

De zomerpauze is aangebroken in de F1 en dus is het ook tijd voor Max Verstappen om even wat rust in te lassen. Maar het Nederlandse talent kijkt al uit naar de GP van België, wat voor hem toch wel een thuisrace is.

"Ik geniet nu van de zomervakantie in het zuiden van Frankrijk. Het weer is hier geweldig", laat Max Verstappen weten. "Om nog even terug te blikken op Hockenheim: het was een fantastisch resultaat voor het team met een dubbele podiumfinish. Het was goed om weer op het podium te staan en een hoop fans te zien."

Het gaf veel voldoening om de tweede plaats in het constructeurkampioenschap te pakken

"Ik heb echt genoten van het weekend. We waren het hele weekend snel onderweg. Het gaf veel voldoening om de tweede plaats in het constructeurskampioenschap te pakken, daar zijn we als team natuurlijk heel tevreden mee", klinkt het op de website van de jonge Nederlander.

Spa-Francorchamps

De volgende race die gereden wordt, is de GP van België in Francorchamps. "Spa voelt voor mij aan als een thuisrace. Hopelijk zie ik veel fans daar", hoopt Verstappen. "Het is één van de beste circuits ter wereld en ik hoop dat we weer een goed resultaat kunnen neerzetten. Ik kijk er erg naar uit!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws