Ruimt Button plaats voor Stoffel? Williams: "We gaan niet wachten op Button"

Redactie
| 2 reacties
Ruimt Button plaats voor Stoffel? Williams: "We gaan niet wachten op Button"

Sinds Stoffel Vandoorne in z'n eerste race in Bahrain als vervanger van Alonse een punt scoorde, gonst het van de geruchten over z'n zitje voor volgend jaar. Krijgt hij z'n kans bij McLaren? Het lijkt van de renstal af te hangen, want Williams wil Button maar al te graag overnemen.

Er waren eerder al geruchten dat Vandoorne het seizoen misschien zou uitdoen in de plaats van Haryanto in de Manor, maar die deed McLaren af als 'bullshit'. De onduidelijkheid bij McLaren blijft alvast duren. De renstal zou pas in september beslissen wie volgend jaar samen met Alonso een zitje krijgt.

En dus is het niet alleen voor Stoffel Vandoorne afwachten geblazen, maar ook voor Jenson Button. De ex-Wereldkampioen ziet een terugkeer naar Williams wel zitten, maar moet wachten op de beslissing van zijn renstal.

Het zou heel mooi zijn

-Claire Williams

Bij Williams gaan ze alvast niet eeuwig wachten. "We zullen zelf beslissen over ons duo van volgend jaar en we gaan niet zitten wachten op de beslissing van Jenson Button of Ron Dennis", voerde Claire Williams (foto) de druk op bij PA Sport.

"Het zou heel mooi zijn dat hij zou terugkeren, maar hij moet zelf de beslissing nemen. Zitten wachten op wat anderen doen is niet waar wij als team voor staan." Hopelijk duwt de uitspraak van Williams Button en Dennis in de juiste richting.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws